Для його приготування знадобиться:
- хамон Subirats JAMON SERRANO – 45 г;
- хліб монж або чіабатта – 1 буханка;
- помідор – 1 шт.;
- оливкова олія – 1 ст.л.;
- базилік – невелика в’язка;
- рукола – невелика в’язка;
- спеції (сіль та перець) – до смаку.
Крок 1.
Процес створення сендвічу розпочинається з підготовки соусів. Для томатної сальси знадобиться м’якоть помідора без шкірки та насіння. Овоч потрібно дрібно нарізати кубиками, полити оливковою олією, додати сіль та перець за смаком.
Основу зеленого базилікового соусу складають базилік та оливкова олія. Ці два інгредієнти ретельно перебиваються блендером до утворення однорідної консистенції.
Крок 2.
Хліб монж або чіабату потрібно розрізати навпіл. Кожну половинку варто щедро змазати соусами: для однієї частинки слід використати зелений базиліковий соус, а для іншої – томатну сальсу. На соус викладається рукола, а поверх неї – тонкі прозорі слайси ароматного хамону Subirats JAMON SERRANO. Далі слід накрити сендвіч другою половинкою хліба чи чіабати.
Смачного!