Для приготування корисного та легкого салату знадобиться:
- хамон Subirats JAMON SERRANO – 100 г;
- біла квасоля – 200 г;
- стручкова квасоля – 500 г;
- помідори черрі – 150 г;
- листя салату – ½ в’язки;
- оливкова олія – 3 ст. л.;
- лимонний сік – 1 ст. л.;
- сіль та перець – до смаку.
Крок 1.
Насамперед слід попередньо замочити білу квасолю, що дозволить пришвидшити процес варіння. Потім воду злити, налити чисту та поставити на невеликий вогонь, на якому вона готуватиметься впродовж 1–1,5 год. Сіль додавати краще в самому кінці.
Крок 2.
Відварити в підсоленій воді стручкову квасолю впродовж декількох хвилин. Потім її потрібно швидко перемістити у воду з льодом – так буде збережено яскраво-зелений колір. Після цього стручкову квасолю нарізати крупними кусочками, хамон подрібнити соломкою, черрі розрізати навпіл.Крок 3.
Відварену ледь теплу білу квасолю пересипати в салатницю, додати решту інгредієнтів. В окрему посудину налити олію та лимонний сік, ретельно змішуючи соус виделкою. Викласти всі компоненти на листя салату, полити заправкою.Смачного!
Відварити в підсоленій воді стручкову квасолю впродовж декількох хвилин. Потім її потрібно швидко перемістити у воду з льодом – так буде збережено яскраво-зелений колір. Після цього стручкову квасолю нарізати крупними кусочками, хамон подрібнити соломкою, черрі розрізати навпіл.Крок 3.
Відварену ледь теплу білу квасолю пересипати в салатницю, додати решту інгредієнтів. В окрему посудину налити олію та лимонний сік, ретельно змішуючи соус виделкою. Викласти всі компоненти на листя салату, полити заправкою.Смачного!