Історія розвитку компанії SSS Subirats
Компанія Subirats (SSS) – це сімейний бізнес, заснований Яуме і Марією Субіратс в 1926 році в невеликому містечку провінції Барселона (Іспанія). Саме тут вони продавали власноруч вирощену продукцію зі свого саду. Через кілька десятиліть сімейний магазин поступово почав розширювати асортимент продукції, а в 1944 році торгівля свининою стала основною метою їхнього бізнесу.
Згодом три сини продовжили сімейний бізнес, відкривши власні м’ясні магазинчики. Однак через майже 30 років з часу відкриття першого магазину вони вирішили спільними силами розвивати компанію, яку назвали на честь з’єднання – SSS. На сучасному етапі свого розвитку компанія має власні заводи, дві ферми в La Garrotxa і в el Alt Empordà і магазини в Іспанії, що спеціалізуються на виготовленні традиційних іспанських м’ясних делікатесів.
Хамон – найвідоміший національний продукт з сиров’яленої свинини. Компанія Subirats випускає його в різних видах: від цілих ніг до невеликих упаковок з надтонкою нарізкою м’яса. SSS Subirats дуже вимоглива до свого продукту і завжди працює відповідно до критеріїв якості. Виробник поставляє продукцію в локальні магазини, мережі супермаркетів, ресторани та імпортує її в різні країни ЄС. Компанія контролює якість і безпеку харчових продуктів, а також має сертифікати IFS, BRC, SAE і Welfare AENOR для захисту тварин.
Понад 55 років досвіду, унікальний клімат регіону, сучасне обладнання та інноваційні технології виробництва роблять продукцію SSS Subirats лідером продажів на світовому ринку!