Якщо до вас несподівано вирішили навідатися гості, а часу на приготування частувань обмаль, тоді даний рецепт справді стане в нагоді.
Для створення яскравої, легкої та корисної закуски знадобиться:
- помідори – 1 шт.;
- зелений базилік – 1 пучок;
- оливкова олія – 1 ст. л.;
- сир моцарелла – 1 шт.;
- хамон Subirats JAMON SERRANO – 100 г;
- французький багет – 1 шт.
Крок 1.
Хрусткий французький багет нарізати косими скибочками та злегка обсмажити на сковороді з антипригарним покриттям до утворення ледь помітної рум’яної скоринки.
Крок 2.
На тарілку для закусок викласти підсмажені скибки багету, зверху накрити тонкими, напівпрозорими та ароматними слайсами хамону Subirats JAMON SERRANO. Не варто намагатися укласти їх рівно чи спресувати – саме хвильки нададуть закусці оригінального вигляду.
На тарілку для закусок викласти підсмажені скибки багету, зверху накрити тонкими, напівпрозорими та ароматними слайсами хамону Subirats JAMON SERRANO. Не варто намагатися укласти їх рівно чи спресувати – саме хвильки нададуть закусці оригінального вигляду.
Крок 3.
На хамон акуратно викласти нарізані пластинками помідори та моцарелу, між ними поставити листочок зеленого духмяного базиліку. Перед подачею на стіл закуску потрібно скропити декількома краплями оливкової олії.
Смачного!